MENU DE ZAKKENDRAGER
Al onze menu's worden geserveerd met huis gebakken brood, amuses vooraf en friandises bij de koffie!
Bij de stoker werken wij met dagverse producten om u ten alle tijden te voorzien van de beste, lokale producten. Hierdoor kan het menu soms gedeeltelijk afwijken van wat er op de site staat. Bent u benieuwd naar het menu wat wij die dag serveren, bel ons dan gerust voor meer informatie.
Wij serveren vijf- tot zeven gangen in ons restaurant. De gangen met hierachter een * zijn de gerechten in het vijfgangen menu.
Zomermenu De Zakkendrager
Tomaat *
Carpaccio van gepekelde tomaat, radijs, gezouten citroen emulsie en prei olie
-
Biet
Gepofte bieten tartaar met bloedsinaasappelcreme, krokante mosterd, brandnetel-grapefruit vinaigrette en groene kruiden
-
Ravioel *
Ravioel gevuld met wilde spinazie en ricotta, koolrabijus met Ben Vieux en krokante salie
-
Champignon *
Gebakken knoopchampignon met paprika en oude jenever
-
Bloemkool*
Gebakken bloemkool"steak" met asperge, raapjes en onze "schiedamnoff" saus
-
Drijfijs
Aardbei, witte chocolade & oranjebloesem
-
Monapudding *
Huisgemaakte "monapudding", rood fruit, bitterkoekjes crumble en bruine boterijs
5 gangen: €63,-
Wijnarrangement 5 gangen: €45,-
7 gangen: €89,-
Wijnarrangement 7 gangen: €55,-