MENU DE ZAKKENDRAGER

Al onze menu's worden geserveerd met huis gebakken brood, amuses vooraf en friandises bij de koffie!

Bij de stoker werken wij met dagverse producten om u ten alle tijden te voorzien van de beste, lokale producten. Hierdoor kan het menu soms gedeeltelijk afwijken van wat er op de site staat. Bent u benieuwd naar het menu wat wij die dag serveren, bel ons dan gerust voor meer informatie.

Wij serveren vijf- tot zeven gangen in ons restaurant. De gangen met hierachter een * zijn de gerechten in het vijfgangen menu. 

 

Zomermenu De Zakkendrager 

 

Tomaat *

Carpaccio van gepekelde tomaat, radijs, gezouten citroen emulsie en prei olie

-

Biet 

Gepofte bieten tartaar met bloedsinaasappelcreme, krokante mosterd, brandnetel-grapefruit vinaigrette en groene kruiden

-

Ravioel *

Ravioel gevuld met wilde spinazie en ricotta, koolrabijus met Ben Vieux en krokante salie

-

Champignon *

Gebakken knoopchampignon met paprika en oude jenever 

-

Bloemkool*

Gebakken bloemkool"steak" met asperge, raapjes en onze "schiedamnoff" saus 

-

Drijfijs

Aardbei, witte chocolade & oranjebloesem

-

Monapudding *

Huisgemaakte "monapudding", rood fruit, bitterkoekjes crumble en bruine boterijs

 

5 gangen: €63,-

Wijnarrangement 5 gangen: €45,- 

 

7 gangen: €89,-

Wijnarrangement 7 gangen: €55,-